Maak werk van je loopbaan!

Scholings- en loopbaanadvies voor iedereen.
Voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.
Ons advies is kosteloos en onafhankelijk.
Met kennis van arbeidsmarkt èn onderwijs.

Terugblik succesvolle MBO Utrecht WerkOntdekAvond

Dinsdag 26 maart vond de eerste MBO Utrecht WerkOntdekAvond plaats. Een avond bedoeld voor werkzoekenden, loopbaanveranderaars en professionals op zoek naar bijscholing. Tijdens het evenement konden zij kennis maken met verschillende werkgevers en docenten in de zorg en welzijn, maatschappelijke zorg en kinderopvang.

Afbeelding
Verpleger aan het bed van een patiënt

Een groot deel van het programma werd verzorgd door samenwerkingspartners van MBO Utrecht. Warande, Rivas Zorggroep, Amaris Zorggroep, AxionContinu, Zorgwacht, St. Antonius Academie, Kind en Co Ludens, Kindergarden, School-vAK, Reinaerde, Leerwerkloket en NCB waren aanwezig om bezoekers te vertellen over hun organisaties, de scholingsmogelijkheden en vacatures.

Tijdens de avond was er een doorlopend programma. Er waren verschillende dingen te doen voor bezoekers om een beeld te krijgen van hun carrièremogelijkheden. In praktische workshops konden zij ervaren hoe het is om te werken in een nieuw en onbekend vakgebied.  Loopbaanadviseurs van MBO Utrecht en het LeerWerkLoket stonden klaar om bezoekers persoonlijk advies te geven over passende mogelijkheden voor leren en werken.