Maak werk van je loopbaan!

Scholings- en loopbaanadvies voor iedereen.
Voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.
Ons advies is kosteloos en onafhankelijk.
Met kennis van arbeidsmarkt èn onderwijs.

Online Banenmarkt Midden-Utrecht - Voor werkzoekenden

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Online op LinkedIn

In de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht gaan we iets nieuws doen. Voor het eerst gaan we een digitale vacaturemarkt organiseren, de ‘Online Banenmarkt Midden-Utrecht’, een platform op LinkedIn. Tijdens dit LinkedIn-evenement plaatsen werkgevers, uitzendbureaus en andere samenwerkende partijen actuele vacatures, (opleidings-) projecten en leer-werktrajecten. U kunt uzelf voorstellen door een korte pitch, een vraag, videosollicitatie of CV te plaatsen.
Wilt u uw kans op werk vergroten? Doe dan mee!

Afbeelding
Lachende man met oordopjes

Wat is de Online Banenmarkt Midden-Utrecht?

Via de besloten (alleen toegankelijk voor leden) LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Midden-Utrecht’ bieden werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waarop u direct kunt reageren. Vacatures worden op 30 november tussen 10.00 en 13.00 uur op de groepspagina geplaatst. Naast reageren in de groep kunt u ook direct contact opnemen. In de vacaturetekst staat wie u kunt benaderen.

BELANGRIJK

Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de meest actuele vacatures te zien kunt krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R).

Meld u nu aan!

In aanloop naar de banenmarkt zullen wij verschillende tips met jullie delen. Meld u dus snel aan!
In de zoekbalk op LinkedIn typt u in: Online Banenmarkt Midden-Utrecht. Selecteer Groep en klik vervolgens rechtsboven op ‘Lid worden’. U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u lid bent van de groep.

Goed voorbereid op de dag zelf

Zorg voor een compleet en actueel LinkedIn-profiel en log in op LinkedIn. Met een compleet en actueel CV geeft u werkgevers en uitzendbureaus een goed beeld. Deze kunt u plaatsen bij een vacature of naar de werkgever sturen.

De Online Banenmarkt Midden-Utrecht biedt u de ideale gelegenheid uw netwerk uit te breiden.
Laat zien dat u online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, ga het gesprek aan en laat u zien!”

Tot dinsdag 30 november om 10.00 uur op LinkedIn!

Team Online Banenmarkt Midden-Utrecht