Maak werk van je loopbaan!

Scholings- en loopbaanadvies voor iedereen.
Voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.
Ons advies is kosteloos en onafhankelijk.
Met kennis van arbeidsmarkt èn onderwijs.

(Digi)Taal op de werkvloer!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Hofclub Utrecht, Niels Bohrweg 121, Utrecht

Op 6 december 2022 kun je als werkgever inspiratie opdoen voor aandacht voor (Digi)Taal op de werkvloer. Je hoort hoe andere werkgevers dit oppakken, organiseren en wat het hen oplevert.

Afbeelding
Uitnodiging 2 mannen
  • Zo vertelt Ikea samen met Taal Doet meer hoe anderstalige collega’s geholpen worden met de Nederlandse taal door taalbuddy’s; intern opgeleide taalcoaches. En hoe dit het klantcontact verbetert.
  • Stichting Lezen en Schrijven neemt je via de aanpak ‘Taal werkt’ mee in de stappen om laaggeletterdheid te signaleren en vervolgens de best passende aanpak te ontwerpen.
  • (Digi)Taalorganisatie Toptaal schetst hoe een aanbod op de werkvloer er in de praktijk uit zou kunnen zien.
  • Het Leerwerkloket Utrecht legt uit welke subsidiemogelijkheden er zijn voor de kosten van een traject.

Na dit taalevenement weet je waar mogelijke risico’s op taal-, reken- en digivaardigheden binnen jouw bedrijf kunnen spelen. En wat taal op de werkvloer voor jou en je medewerkers kan betekenen. Voor werkgevers die serieus aan de slag willen, stelt de arbeidsmarktregio een startbonus beschikbaar.

Ja, ik ben erbij. Ik meld me hier aan.


Dit evenement is een initiatief van de gemeenten van de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht, Parkmanagement Lage Weide, Stichting Lezen en Schrijven, Leerwerkloket Utrecht en WerkgeverServicepunt Midden-Utrecht.

Afbeelding
Uitnodiging 2 mannen