Maak werk van je loopbaan!

Scholings- en loopbaanadvies voor iedereen.
Voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers.
Ons advies is kosteloos en onafhankelijk.
Met kennis van arbeidsmarkt èn onderwijs.

Scholing en ontwikkeling van personeel

Het Leerwerkloket adviseert over het opleiden van personeel. Ontwikkeling van medewerkers kan op veel manieren worden gestimuleerd, maar je wilt wel graag dat ze leren wat jouw bedrijf nodig heeft. Welk opleidingstraject past bij de opleidingsbehoefte van jouw bedrijf en jouw medewerkers?

Afbeelding
apotheker leidt personeel intern op

We onderzoeken samen met jou wat de opleidingswens is, welke manier van leren het meeste effect heeft en welke opleider daarbij het beste past. Ook is het mogelijk om met medewerkers een loopbaan-en ontwikkeladviesgesprek te voeren. Bovendien kunnen wij vertellen hoe je een erkend leerbedrijf kunt worden en in contact brengen met SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

Leerwerktrajecten

Wanneer je moeite hebt om goed opgeleid personeel te vinden helpen wij graag bij het organiseren van een leerwerktraject op maat, onderzoeken wij de mogelijkheden voor het financieren van een leerwerktraject en ondersteunen wij bij de werving van geschikte kandidaten.

Taal op de werkvloer

Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Het is voor medewerkers lastig om zich verder te ontwikkelen als zij de taal niet goed beheersen. Kijk hier voor meer informatie over taal op de werkvloer.